Istanbul Cuisine: A Harmony of Flavors

Kent tarihçisi ve restoratör mimar Doğan Kuban’ın deyimi ile "İstanbul’un tarihi, bir coğrafi mekânın zaman içinde görkemli açılımıdır.”

Bir ucu Çin’de, bir ucu Roma’da…Bir ucu Kuzey Afrika’da, bir ucu Balkanlardadır…İstanbul Doğu-Batı sentezinin simgesi, tarihi buluşmaların temellendiği evrensel bir mekândır. Bu mekânın mutfağı da kültürlerin, inançların, farklı toplumsal yapıların buluşmaları ve sürekliliğinin görkemli bir açılımıdır.

Tatları, sofraları, ikramları, çeşnileri, kurumları, perhizleri, bayramları, kültürler ve tarihi arka planı ile İstanbul mutfağı dünden bugüne ‘Ahenk ve Lezzet’tir…

İstanbul Ticaret Odası Yayınları
Ayşe Aydın Böhürler
Filiz Hösükoğlu
Şengül G.Aydıngün
Nedim Atilla
Arzu Durukan
Arif Bilgin
Zeynep Tarım
Priscilla Mary Işın
Kemalettin Kuzucu
Özge Samancı
Aylin Doğan
Marie Helene Sauner-Leroy
Elisabeth Luard
Mehmet Kalpaklı
Takuhi Toumasyan
Viki Koronyo
Sima Ovadya
Meri Çevik Simyonidis
Selim İleri
Faruk Şüyün
Tangör Tan
Engin Akın
Claudia Roden
Aylin Yazıcıoğlu
Anissa Helou
Diana Farr Louis
Ahmet Örs
Johanna Mendelson Forman
Ramazan Bingöl

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Istanbul Cuisine: A Harmony of Flavors 9786051378848 Istanbul Cuisine: A Harmony of Flavors

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.